Skapa en inspirerande lärmiljö för dina elever med våra högkvalitativa skolposter.

Svenska skolposters fokuserar på att skapa dekorativa och illustrativa posters för ett visuellt lärande.

Svenska Skolposters AB grundades 2020 av Fredrik Cornmark. ”Jag tyckte att det saknades fina dekorativa och skolrelaterade posters för klassrumsväggarna.”

Till vår hjälp har vi illustratören Anna Windborne, som med sin lekfullhet skapar en dekorativ men utbildande poster.

Förhoppningen är att elever som mött en eller ett par av våra posters helt enkelt ska komma ihåg dessa genom ett visuellt lärande, och lära sig för livet.

Vi vill möjliggöra att eleverna kan ha ett ämnesområdes olika begrepp synliga under pågående moment i mer än i en bok, dator eller via projektorn. Visuellt lärande gynnar alla elever och bilder säger mer än tusen ord.

Skolposters Fredrik Cornmark Grundare Img2

Här är några anledningar till varför varje klassrum bör ha våra skolposter:

1. Förstärkande koncept: Våra skolposter är ett effektivt sätt att förstärka koncept och ger visuella signaler som hjälper eleverna att komma ihåg vad de har lärt sig. Detta kan vara särskilt användbart för ämnen som matematik, naturvetenskap och historia, där visuella hjälpmedel kan hjälpa till att förstärka materialet. Våra skolposter kan också användas för att ge en översikt över en hel enhet eller ett ämne och dela upp det i mindre, lättsmälta bitar.

2. Motivera elever: Våra skolposter kan användas för att motivera och uppmuntra eleverna och hjälpa dem att hålla fokus och arbeta hårt.

3. Uppmuntrar till diskussion: Våra skolposter är ett bra sätt att starta samtal med elever och uppmuntra dem att tänka och prata om ämnet. Att ha våra skolposter i klassrummet uppmuntrar eleverna att tänka kritiskt kring materialet och dela sina tankar och idéer med sina klasskamrater.

4. Förstärka lektioner: Våra skolposter kan också användas för att förstärka lektioner som har undervisats i klassrummet. Till exempel kan en affisch om miljön användas för att påminna eleverna om vikten av att ta hand om miljön.

Vi använder cookies för att öka din användarupplevelse

Genom att surfa vidare så ger du din tillåtelse att vi sparar cookies.